project Startersappartementen, Gilze

nominatie, BNA gebouw van het jaar 2010

Een compacte alzijdig bakstenen sculptuur van drie lagen in samenhang ontworpen met het naastgelegen cultureel centrum.
Aan de noordzijde staat de gevel mooi in lijn met de gevel van het cultureel centrum zodat het schoolplein door een duidelijke wand begrensd wordt.
Aan de zuidzijde ligt de gevel nagenoeg in de lijn van het terras van het cultureel centrum zodat het gebouw vanuit de Kerkstraat al duidelijk zichtbaar is.
Tussen het cultureel centrum en de appartementen ontstaat een interessante ruimte waaraan de hoofdentree is gelegen. Via de hoofdentree komt men in een compacte centraal gelegen patio waaraan alle 13 appartementen hun voordeur hebben liggen. De bergingen liggen op de begane grond tussen de patio en het schoolplein.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com