project Willem van Oranje, Waalwijk

Aan de rand van de Burgemeesterswijk en het mooie stadspark wordt op de voormalige locatie van het Willem van Oranje College “het Willem van Oranje Kwartier” gerealiseerd. De entree van het plan is gelegen aan de Floris V-laan met zijn statige bomenrijen.
Blikvanger in dit gebied is het voormalige schoolgebouw waaraan dit plan zijn naam ontleent. De uitstraling van het gebouw, de monumentale gevels en de door vele Waalwijkers gedeelde herinneringen maken dit tot een bijzondere locatie. De voorgevel wordt gerestaureerd en de achtergevel krijgt een eigentijdse uitstraling. In de school komen 8 eengezinswoningen en 3 appartementen in de huursector.
De woningen sluiten perfect aan bij de authentieke sfeer van de Burgemeesterwijk met zijn vrijstaande villa's. Het Willem van Oranje Kwartier is royaal opgezet. Met stijlvolle, klassieke, statige woningen. De architectuur van dit plan is geïnspireerd op de jaren dertig van de vorige eeuw.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com