project De Boemerang, Tilburg

Multifunctionele accommodatie “De Boemerang” markeert de rand van de uitbreidingswijk Dalem-Noord in Tilburg. Deze stedenbouwkundige “landmark” bestaat uit programmatisch afzonderlijke bouwdelen die harmonieus tot één gebouw zijn geweven.
De bouwdelen zijn onderling zo op elkaar betrokken dat, ondanks het aangrenzende oneindige weiland, een geborgen buitenruimte ontstaat voor de allerkleinsten. Boven de aula en de hoofdentree ligt de gymzaal die herkenbaar is aan de uit de voorgevel stekende lichtopeningen welke directe zoninstraling voorkomen. De repeterende gevelopeningen in de lokalen zijn bepalend voor de rust, het ritme en de continuïteit in de gevels. De uit paarse gevelklinkers opgetrokken gevels in combinatie met het gebruik van felle accentkleuren geven het gebouw een soort ingetogen frivoliteit.
Zichtbaar geïntegreerde installaties geven alle ruimten in het gebouw een stoer karakter.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com