project Clubhuis VVGilze, Gilze

Het nieuwe clubhuis voor de voetbalvereniging in Gilze is een echte uitkijkpost over de voetbalvelden. De facilitaire voorzieningen zoals de kleedkamers, bergingen en installaties liggen in een terp, half verdiept. Boven op de terp ligt de kantine die onder het weidse dak maximaal uizicht heeft over de velden.
Het grote dak wordt gedragen door lariks spanten. Het overdekt de tribune naar het hoofdveld op de helling van de terp. Daarnaast draagt het dak bij aan een prettig binnenklimaat. De overstekken weren de zon en op het dakvlak komen zonnepanelen die energie en warmte opslaan. De kleedkamers in het souterrain zijn rationeel aan een lange brede gang geplaatst. De spelers kunnen op heldhaftige wijze de catacomben verlaten om exact op de middellijn het eerste veld te betreden.
Met dit clubhuis heeft de voetbalvereniging in Gilze een duurzaam en ruimtelijk onderkomen dat de voetbalsport centraal stelt.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com