project Terraswoningen, Empel

Aan de noordzijde van een van de uitbreidingswijken van Empel is een locatie gereserveerd voor een vijftal woonblokken met ieder de uitstraling van een grote villa, waarin per woongebouw drie woningen zijn opgenomen. De woningen hebben geen tuin, maar kijken uit over een groot gemeenschappelijk groengebied, nagenoeg in de uiterwaarden van de Maas. De woningen hebben een halfverdiepte, open parkeerlaag met een berging en een tweede toegang. Op de verhoogde begane grond bereikt men via een gezamenlijke trap de hoofdentree van iedere woning. Als compensatie voor de niet aanwezige tuinen zijn de bouwblokken rondom voorzien van zwevende terrassen en dakterrassen. De achterzijden van de woningen, uitkijkend in de richting van de Maas, hebben grote glaspuien over nagenoeg de volle hoogte en breedte van de hoofdmassa. De woningen zijn uitgevoerd in een witte kleur op een donker basement.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com