project Spaarnwoudelaan, Tilburg

De Spaarnewoudelaan ligt in ‘De Reeshof’ in Tilburg. Het stedenbouwkundig plan, ‘de strip’, krijgt hier vorm door middel van twee lange zwartbruine muren die de singel begeleiden en het ertussen gelegen woongebied duidelijk begrenzen.
De lineair geordende appartementen zijn georiënteerd op de Spaarnewoudelaan waardoor vanuit alle appartementen direct zicht op deze straat is. Door de gemeenschappelijke huiskamers en de terrassen op de singel aan de zuidzijde te oriënteren ontstaat een L-vormige footprint en een omarming van de binnentuin. De entree, de lift en de trap naar de eerste verdieping zijn ondergebracht in een compact en zelfstandig gemetseld volume dat aan de zuidzijde met zijn ‘voeten’ in het water van de singel staat. Zowel dit volume als het terras op de begane grond doorbreken de strakke begrenzing van de muur waarbij het terras eigenwijs uitkraagt over de singel.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com