project De Hoogt, Alphen

Woonzorgcomplex de Hoogt in Alphen omvat 21 zorgappartementen, 2 groepswoningen, 27 extramurale appartementen, een restaurant, een steunpunt voor de wijk, diverse algemene ruimtes en een stallingsgarage. Het is ontworpen met het uitgangspunt om aan te sluiten op de dorpse sfeer en schaal van de omgeving. De individuele woningen zijn vormgegeven als geschakelde huizen met een kap. Aan de westzijde zijn de twee groepswoningen gesitueerd, met ieder hun eigen entree. 
De bebouwing is opgetrokken in bruin gemêleerd metselwerk, met betonnen kaders bij de “bloemramen” van de appartementen. Het appartementenblok staat wat verder op het terrein. Er is een horizontale belijning d.m.v. betonbanden aangebracht. Beide bouwdelen zijn gekoppeld d.m.v. een glazen tussenlid, waarin het restaurant is gesitueerd.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com