project Sint Jozefschool, Rijen

De nieuwe gymzaal is gesitueerd op de speelplaats achter de aula. Hierdoor kunnen de aula en de gymzaal als een grote ruimte gebruikt worden. De gymzaal wordt ongeveer 60 cm verdiept aangelegd, zodat de bestaande aula eventueel als podium kan functioneren. 
De kleedruimtes liggen aan het speelplein met tribunetrap die het plein vergroot tot op het dak. Hierop kunnen de kinderen zitten, spelen, rusten en hij kan gebruikt worden bij lesactiviteiten buiten. De nieuwe leslokalen worden aan de kop van de school aan de Kloosterstraat gerealisserd. 
Het voormalige speellokaal wordt omgebouwd in een peuterspeelzaal. Door het plaatsen van een gekleurd blok met toiletgroep en pantry worden meerdere plekken gevormd. Er ontstaan hoeken voor rusten, hangen of spelen. Hoogteverschillen verbijzonderen de plekken nog verder en zorgen er voor, dat de peuters ook door de hoge ramen naar buiten kunnen kijken.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com