project Sociaal Cultureel Centrum, Mill

De hoofdzaak in onze visie is om het publieke karakter van het dorpsplein te versterken. Het plaatsen van een Sociaal Cultureel Centrum (SCC) trekt publiek aan in de verschillende programmaonderdelen.

We stellen een transparant bouwvolume voor, dat zo open is dat het onderdeel van de pleinruimte wordt. Hierin kunnen zich de zeer publieksgerichte functies huisvesten, zoals de bibliotheek en de horeca. De zaal past meer in een gesloten bouwvolume, gepositioneerd aan de Kerkstraat.
 
Refererend naar de dorpse dakkappen dekt een schuine kap de volumes af. De kap heeft een maat die past bij de schaal van de kerk en het dorpsplein. Onder de kap ontstaat een beschutte plek op het plein. In de kap zelf kunnen kantoorfuncties en andere secundaire functies geplaatst worden.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com