project Bont Klimaattechniek, Tilburg

Aan de zuidelijke rand van Tilburg op T58, een divers en hoogwaardig bedrijventerrein, is het Tilburgs installatiebedrijf H. de Bont Klimaattechniek gevestigd. In het ontwerp zijn een service, kantoor, productie en opslag optimaal gecombineerd. Daarnaast stelde het beeldkwaliteitplan van de gemeente Tilburg een aantal eisen. Zo moest stalling van grote voertuigen en containers onzichtbaar zijn en moest de linkerhoek, gelegen aan een kruising, een representatieve uitstraling krijgen. Het ontwerp bestaat uit een schijf, een blok en een plaat. De schijf is een bakstenen wand van 42 meter op de rechtergrens van het perceel. Vanuit deze wand loopt de plaat, die het dak van het kantoor en de bedrijfshal vormt, richting het blok. Het blok markeert de hoek en de entree van het bedrijfspand. Aan de zuidzijde van het pand liggen achter een glazen gevel de kantoren, een werkomgeving met veel licht en ruimte. Grote aluminium lamellen, voorkomen hinderlijke zoninstraling en opwarming en geven het gebouw extra allure.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com