project Brandweer, Chaam

Een gecombineerde functie, waarbij de brandweerkazerne aan de ene zijde van het gebouw richting het centrum zijn plek heeft en de gemeentewerf met open opslagloods aan de andere zijde. Daartussen bevindt zich de hoofdentree voor beide. Op deze manier krijgen beide functies hun eigen identiteit in het grotere geheel. Het gehele terrein krijgt aan drie zijden een bomenrij op een groenstrook zodat het gebouw mooi in een groene kamer gesitueerd wordt. Op de begane grond bevindt zich aan de rechterzijde van het gebouw de brandweerkazerne met remise, magazijn, was- en kleedruimte en aan de linkerzijde van het gebouw de gemeentewerf met stralingsruimte, magazijn en was- en kleedruimte. Tussenin zit de hoofdentree met de gezamenlijke werkplaats en trapopgang naar de eerste verdieping met kantoren, vergaderruimte, kantine en instructieruimte. Vanuit de kantine en het kantoor van de brandweer is er een mooi zicht in de remise waar de brandweerauto’s staan.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com