project Vogelenzang, Tilburg

Aan de Vogelenzang in Tilburg Zuid is een woongebouw gerealiseerd met 23 appartementen voor Wonen Breburg en 4 groepswoningen met elk 7 slaapkamers voor zorginstelling Thebe. Het gebouw heeft een entree voor Thebe aan de Don Sartostraat en een entree aan de Vogelenzang voor de woningen van Wonen Breburg. Parkeren gebeurt zowel in het openbare gebied, als op het eigen terrein aan de achterzijde. De appartementen zijn georiënteerd op de zuid- en westzijde. De groepswoningen zijn verdeeld over 2 lagen, hebben een corridor ontsluiting en zijn georiënteerd op het oosten en westen. Op de begane grond hebben ze een tuin en op de verdieping een dakterras. De gevels zijn uitgevoerd in een gemêleerde lichte baksteen. De grote gevelopeningen en insnoeringen t.p.v. de balkons geven maat en schaal aan de gevellengte. Een hoge pui over 2 lagen markeert de entree.

 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com