project De Heuvel, Gilze

In het centrum van Gilze, op de plaats waar voorheen café Den Door heeft gestaan, is een nieuw inbreidingsplan gebouwd. Het plan omvat een markant hoofdgebouw aan de Heuvel, met 18 appartementen en 3 studio’s voor cliënten van Amarant, zes geschakelde woningen aan de Aalstraat en drie tweekappers en een vrijstaand geschakelde woning aan de Molenstraat. Het geheel is ontworpen als eenheid met een klassieke uitstraling door toepassing van verticale ramen en een plint van natuursteen. Doorgestoken kopgevels, donkere kozijnen en een chique bruingrijs gemeleerde baksteen kenmerken het hoofdgebouw aan de Heuvel en de woningen aan de Aalstraat , waarbij het hoofdgebouw opvalt door de karakteristieke dakkapellen, die de gootlijn doorbreken. De woningen aan de Molenstraat onderscheiden zich door een warme roodbruin gemeleerde steen, grote getimmerde bakgoten en witte kozijnen.
 
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly
  • www.xiaokuwang.com